22 de setembre 2008

WEEK 2 (22-26.SEP.08)

El primer que farem serà acabar la feina de la setmana passada i aprendre a fer servir el Gmail. Ja tenim una adreça de correo electrònic personal i hem de aprendre a enviar i rebre missatges. També hem de crear un grup als contactes del Gmail amb les adreces de les 12 persones de la classe.

Aquesta setmana començarem a treballar amb algunes de les eines que necessitarem per treballar l'anglès aquest curs. Primer repassarem el números i alguns conceptes bàsics a les pàgines següents:

També començarem a traballar amb el llibre, i farem aquests exercicis:

  • SB1 VOCABULARY: p4 - ex 1,2,3
  • WB1 VOCABULARY: p1 - ex 1,2
  • SB1 CONVERSATION: p5 - ex 1,2,3

El tema de vocabulari de la Unit 1 - Do you like noodles? és el menjar i la beguda (food and drink), i pots practicar-ho a les següents pàgines. Després has de fer una llista del tema, amb 30 paraules com a mínim (més paraules, més nota) i la seva traducció al català.

Pots continuar practicant als enllaços que hem fet a classe aquesta setmana si necessites repassar el vocabulari.

Recorda que si hi ha alguna paraula que no saps i necessites consultar-la a un diccionari ho pots fer a wordreference (també ho tens al menú LINKS a la dreta del bloc).


HOMEWORK

  • Envia una llista dels números de l'1 al 100 a cristina.itaca@gmail.com. Recorda afegir a l'assumpte del missatge "numbers" i adjuntar la llista a un arxiu adjunt.
  • Envia una llista amb 30 paraules de menjar i beguda (mínim, quantes més paraules, més nota) a cristina.itaca@gmail.com. Recorda afegir a l'assumpte del missatge "food and drink" i adjuntar la llista a un arxiu adjunt.
  • Quan acabi la setmana has de tenir un grup als contactes del Gmail amb les 12 persones de la classe