13 d’octubre 2008

WEEK 5 (13-17.OCT.08)



Aquesta setmana començarem a treballar amb el projecte que desenvoluparem aquest curs a l'Aula Oberta "Viatge de final d'etapa: Itàlia". Des d'aquesta pàgina web treballarem molts aspectes del projecte, així que és important que recordeu com accedir a ella. Ho podeu fer de diferents maneres:
  • Guardant l'adreça http://cristina.itaca.googlepages.com/ als favorits del vostre ordinador.

  • Des de la pàgina web de l'IES Ítaca. Heu d'anar als enllaços i a l'apartat "Aula Oberta" trobareu un link directe.

  • Des del menú de la dreta d'aquest bloc, a l'enllaç "Aula Oberta".

Investigarem els diferents apartats i seccions de la pàgina amb la que treballarem la resta del curs en diferents àrees: anglès, castellà, català, socials, projecte de recerca i matemàtiques.


Començarem a treballar a l'apartat idioma Italiano. Seguiu les instruccions que us donem per fer un text sobre l'italià. Heu d'estar molt atents a la recerca d'informació, la seva tria i el.laboració d'un text, no només farem retalla i enganxa. També explicarem el format que farem servir per la guia del viatge i per tots els textos que feu aquest curs: tipus de lletra, marges, interlineat...


HOMEWORK

Abans de la classe del proper dimarts 21 d'octubre heu d'enviar a cristina.itaca@gmail.com el text sobre l'idioma italià (150 paraules) en un arxiu adjunt i amb l'assumpte IDIOMA ITALIANO.

També heu d'estudiar per un exàmen de vocabulari que farem el proper dimarts 21 d'octubre. Heu d'estudiar molt bé el vocabulari de la pàgina 46 del workbook i els números de l1 al 20.