04 de febrer 2009

WEEK 17 (9-13.FEB.09)

ESTUDIANTS I CINEMA

Aquesta setmana anem a Sitges a veure la pel·lícula JUNO. Com que la veurem en versió original (subtitulada en castellà) anem a investigar una mica de que va la peli abans de veure-la. He de descarregar el full JUNO EXERCISES , clicar download original i fer tots els exercicis que trobareu. Quan acabeu heu de guardar els canvis al full i enviar-los a la vostra professora a cristina.itaca@gmail.com.

Per fer els exercicis necessitareu concultar algunes pàgines sobre la pel·lícula. A continuació teniu un recull de pàgines que podeu fer servir:

  1. MOVIE TRAILER - Primer veurem un trailer de la pel·lícula. Mentre l'esteu veient heu de fer l'exercici 1 de JUNO EXERCISES, en el que heu de veure i escoltar el trailer i anar omplint els espais en blanc que hi ha als diàlegs. Podeu veure el vídeo tantes vegades com necessiteu, parar-lo, avançar, tornar enrera, repetir fragments...
  2. JUNO QUESTIONNAIRE - Ara heu de respondre a les preguntes sobre la pel·lícula que trobareu a l'exercici 2 de JUNO EXERCISES. Trobareu totes les respostes als enllaços que teniu a dalt.
  3. JUNO SOUNDTRACK -L'exercici 3 de JUNO EXERCISES va sobre la banda sonora de la pel·lícula. Heu de buscar els autors de les cançons que formen part de la banda sonora d'aquest film. Als enllaços teniu pàgines que us ajudaran. Després podeu de provar de cantar All I want is you.
  4. PERSONAL OPINION - A aquest exercici heu de donar la vostra opinió sobre JUNO. Heu d'escriure una redacció explicant si us ha agradat la pel·lícula o no, i per què.
  5. EXTRA EXERCISES - Aquesta activitat no és obligatòria, però potser voleu fer alguna cosa més per practicar el vostre anglès i també millorar la vostra nota. És una activitat en grup i es tracta de gravar un fragment de la pel·lícula, fent vosaltres d'actors i actrius. Heu de buscar el vestuari, l'escenari, els diàlegs... assajar una mica i ja podeu gravar! No cal que sigui un fragment molt llarg: els podeu triar de Juno - movie fragments i buscar els diàlegs a Juno script. Qui s'anima a gravar la seva pròpia versió de Juno? Pot ser divertit...

Quan tingueu tots els exercicis de JUNO EXERCISES acabats, heu de guardar els canvis al full i enviar-los en un arxiu adjunt a la vostra professora (cristina.itaca@gmail.com), escrivint JUNO a l'assumpte del missatge. Si us heu decidit per gravar el video, lliureu-lo també a la professora i el podem publicar al nostre blog.

Si has tingut problemes per descarregar els exercicis, els pots veure a: