27 d’octubre 2008

WEEK 7 (27-31.OCT.08) - HALLOWEEN



  1. Comencem amb una mica de vocabulari de Halloween. Ves a Halloween Vocabulary i llegeix les definicions que hi ha. Si hi ha alguna paraula que no entens búscala a wordreference. Us seran molt útils per jugar a Halloween Hangman.
  2. Ara mira el “Dancing Pumpkin” video. Mentre l'estàs veient has de contestar les preguntes. No t'oblidis de clicar “See how you did” al final de l'exercici.
  3. Si vols continuar celebrant Halloween amb més jocs ves a Halloween Online Games. Aquí trobaràs molts jocs. Fes una ullada a tott! you have plenty of games. I si t'agraden les sopes de lletres intenta fer Wilstar Halloween Word Search.

Happy Halloween!

HOMEWORK

IMPORTANT
Aquest dimecres havíem d'anar a Can Massallera a veure TODAY COULD BE YOUR BIG DAY, però l'actriu de l'obra ha tingut un accident i han cancel.lat l'actuació. Encara no sabem la data definitiva en la que vindran a representar-la (possiblement al març), però us serviran les mateixes autoritzacions i pagaments que ja heu fet. Us donarem un paper a classe per informar les vostres famílies. Per tant dimecres 29 les classes es faran seguint el vostre horari habitual.