15 de desembre 2008

WEEK 14 (15-19.DEC.08)

Christmas està apunt d'arribar i farem algunes activitats per conèixer més coses d'aquesta festa:

CHRISTMAS VOCABULARY: Heu de mirar el significat d'algunes paraules que tenen a veure amb Christmas per poder fer les activitats que venen després. Per això heu d'obrir el primer enllaç Christmas words i traduir les paraules del primer apartat "general words" . Després heu d'enviar un missatge a cristina.itaca@gmail.com amb un document adjunt amb la llista de paraules i la seva traducció. Recordeu que podeu fer servir el wordreference per traduir les paraules.

CHRISTMAS AROUND THE WORLD: Com es celebra el Nadal en altres llocs del món? En els següents enllaços aprendràs moltes coses sobre el Nadal a diferents països i com dir Bon Nadal en 123 llengües diferents!

CHRISTMAS POSTCARDS: Envia una postal de Nadal a la teva professora a cristina.itaca@gmail.com felicitant-li les festes en l'idioma del món que més t'agradi. Pots fer servir postals de les següents pàgines web:

CHRISTMAS VIDEO: Mentre veus aquest vídeo has d'apuntar totes les paraules que entenguis en un document de word i després enviar la llista a cristina.itaca@gmail.com.CHRISTMAS GAMES: I ara alguns jocs de Nadal. Intenta jugar a tots ells.