21 de gener 2009

WEEK 15 (19-23.GEN.09)

Ens tornem a posar amb la guia i el diccionari del viatge, que els tenim una mica abandonats i ja només falten uns mesos per marxar...

A la pàgina de la guia del viatge ja podeu trobar el document IDIOMA ITALIANO amb tot el que vam fer abans de les vacances. He fet un escrit amb les aportacions que vosaltres em vau enviar, triant el millor de cada redacció.

També vam començar amb el diccionari. Si ho recordeu vam fer 4 grups de treball, ens vam repartir les parts que faria cada grup i vam fer la tria de les paraules i expressions que inclorem a cada apartat. Ara només ens queda fer la traducció, primer a l'anglès i després a l'italià. Aquesta setmana farem només la traducció a l'anglès. Teniu les instruccions per fer-ho a DICCIONARIO CASTELLANO - INGLÉS -ITALIANO (torneu a llegir-les). Us he enviat al vostre correu el document amb la feina del vostre grup. Treballeu amb aquest document.

Heu de fer servir diccionaris i traductors on-line. En coneixeu molts diferents, així que contrasteu les vostres respostes.